Маргарита Иванова с участие в престижна изложба в Германия
Маргарита ИвановаСъс своите керамични пана „Еманципация“, „Мечтание“ и „На прозореца“ пазарджишката художничка Маргарита Иванова участва в традиционната годишна изложба в манастира в Химерод, Германия. Единственият представител на България е получил покана от Creativ-Kreis-International e.V. Worldwide Artists –  международно сдружение на художници от различни държави, създадено през 1979 година от немската художничка Гертруд Ритман-Фишер.
 Художниците, членувващи в сдружението, основно работят в областа на  керамиката  или създават творби от метал с емайли. Всяка година по традиция те правят годишни изложби в манастира в Химерод. Освен в Германия сдружението показва свои творби и в други държави.
В тазгодишната изложба, която ще продължи до средата на август, участват  художници от Германия, Испания, Италия, Маргарита ИвановаРусия, Холандия, Унгария, Лихтенщаин.
Всеки автор участва с три-четири творби.
Маргарита Иванова сподели, че нейните работи са били много добре приети , а  за доброто си  представяне е удостоена с грамота. Тя е получила покана от председателката на сдружението, холандката Мери Мълдър,  за следващата изложба,която ще бъде през октомври тази година в Антверпен, Белгия.