Проф. Стефан Данаилов  даде старта на „Дами канят“ в Пловдив на 7 март от 18 ч. в мол „Галерия Пловдив“. Но не на продължението на култовия филм, а на второто издание на изложбата със същото име. Проектът е съвместна инициатива на Дружеството на пловдивските художници, арт мол „Галерия“ и „Сиенит холдинг“.
В навечерието на 8 март жените творци от арт сдружението ще покажат своя нежен поглед към света чрез живопис, графика, пластика. Стефан Данаилов пръв  има възможността да оцени техните творби, чийто емблематичен кинообраз в лентата „Дами канят“ вълнува не едно поколение българки.
Откриването на експозицията е в галерийния салон, на втория етаж, зад стената за катерене. Елегантната изложбена зала много бързо се превърна в арт средището на Пловдив с многообразието от културни събития, перфектната им организация и одухотворения интериорен дизайн на 1000 кв.м площ. „Дами канят“ ще продължи един месец. В изложбата  участват 38 художнички. Сред тях е и Маргарита Иванова с керамичните пана „Утро“ и „Диалог“.